Salarisverwerking

Salarisverwerking is meer dan alleen het verwerken van salarissen.

Zo zal een goede salaris-administrateur antwoord moeten geven op vragen van de ondernemer over onder meer:

  • Beloningsbeleid
  • Flexibele arbeidsovereenkomsten
  • Cao bepalingen
  • Vervroegde uittreding
  • Ontslagaanvragen

Onze salarisadministrateurs begrijpen deze situatie als geen ander. De salarisverwerking vormt slechts de basis van de werkzaamheden voor onze goed opgeleide salarisadministrateurs. Indien wenselijk zullen ze u namelijk bijstaan op het gebied van arbeidsrecht, sociaal verzekeringsrecht en hebben zij ruime kennis van CAO’s en ook de mogelijkheden en valkuilen bij de huidige WAO-wetgeving.

Nieuwe Corona regelingen aangekondigd

Nieuwe Corona regelingen aangekondigd

Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) vult de financiële ondersteuning voor ondernemers vanwege het coronavirus verder aan én vereenvoudigt de voorwaarden van regelingen. Daardoor worden tienduizenden extra ondernemers geholpen. De criteria voor de regelingen Borgstelling Midden- en Kleinbedrijf (BMKB) en Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren COVID-19 (TOGS) zijn versoepeld. Ook maakt staatssecretaris Mona Keijzer (EZK) vandaag bekend het subsidieplafond van de zogenoemde SEED Capital-regeling voor 2020 bijna anderhalf keer zo groot te maken.

Lees meer
UPDATE In 1 keer uitstel betaling voor aanslagen IB, LH, BTW en Vpb

UPDATE In 1 keer uitstel betaling voor aanslagen IB, LH, BTW en Vpb

Ondernemers kunnen automatisch in 1 keer uitstel van betaling aanvragen voor alle aanslagen inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting (btw) en loonheffingen. Het gaat om bijzonder uitstel van betaling voor 3 maanden vanwege de coronacrisis. Of het ook kan voor andere belastingaanslagen, is nu nog niet bekend.

Lees meer